“Следсватбената фотосесия в Гърция е преживяване, за което ще разказваме дълго! В жаркото слънце и по скалите, с костюм и булчинска рокля – не е никак лесно, но… определено си заслужаваше! Мястото, което Свилен ни предложи за снимките с дрона, е уникално! Благодарим за всичко!”Криси и Радо

Когато Криси и Радо споменаха, че харесват гръцкото море, нямаше начин да не им посочим полуостров Халкидики като прекрасно място за следсватбена фотосесия. И тъй като средният ръкав Ситония за нас е най-подходящия вариант за снимки сред дивата природа и на фона на тюркоазеното Егейско море, бързо начертахме план за действие.

За да излезе онзи фантастичен цвят на морето, който така харесват не само нашите младоженци, трябваше да започнем фотосесията в ранния следобед, когато слънцето е все още високо в небето. Високо там пратихме и дрона за епични кадри над едно място, което пазим в тайна само за специални хора 😉

Въпреки горещото време в Гърция, запасени с много вода и включили климатиците “на max”, с Криси и Радо поехме по прашните черни пътища, които често водят към приказни гледки за онези, дръзнали да търсят приключения.

Спряхме и на едно много симпатично параклисче срещу върховете на Атон, където светлината беше много специална. Макар и леко поокъсано, срещало неведнъж силните зимни ветрове, гордо отпред се вееше гръцкото знаме.

След като самотният плаж, който си бяхме набелязали за снимките по залез, се оказа неочаквано пълен с хора и коли, трябваше да импровизираме и отново минахме в “off-road” режим. Добрахме се точно навреме до едно непознато за повечето туристи място, където събрахме аплодисменти от самотните две каравани с италианци и гърци, които бяха иначе замлъкнали в очакване на залеза.

Докато слънцето бавно потъваше в морето срещу полуостров Касандра, нашите младоженци се хвърлиха във водата, огласяни от ръкопляскания и наздравици. След горещия летен ден най-после беше дошло време да се понамокрим. Колко солена вода може да изпие една булчинска рокля и как се тича с нея след това, са все интересни въпроси, на които обаче отговаряме само на леденостудена чаша с узо 🙂 Криси и Радо, благодарим ви за доверието, за усмивките и за веселата вечер в таверната след фотосесията!

За комарите след залез ще разказваме само на най-смелите!

Ако си мечтаете за подобна красива фотосесия след сватбата, с която да отпразнувате вашата голяма любов, изтупайте праха от костюма и булчинската рокля (или ни споделете желанието си още при първоначалната ни среща) и се свържете с нас. Приключението определено си заслужава!