Здравейте! Kазвам се Свилен и ще се радвам да бъда ваш сватбен фотограф.

Портрет на сватбения фотограф Свилен Димчевски

След като няколко години учих от най-добрите в света, реших да създам своя бизнес в България (София). От опита ми на професионален сватбен фотограф разбрах, че най-хубавите снимки се получават в резултат на времето, което съм отделил да опозная младоженците преди всяка сватба. Именно така мога искрено да разкажа историята им.

Вярвам, че притежавам способността да улавям магията на естествените моменти, но и да създавам своя собствена. Обикновено, когато не са имали възможността да бъдат снимани професионално, повечето хора имат нужда от малко насърчаване, за да разкрият емоциите си, от някои насоки, за да заблестят още по-силно. Помагайки им, успявам да запечатам максимално добре и в същото време автентично момента. Страстта, с която работя, този импулс да създам всеки път нещо специално, е онова, което впечатлява клиентите ни още преди да са видели снимките си.

Сватбеният фотограф Свилен Димчевски по време на снимки

Стилът ми като сватбен фотограф е дълбоко повлиян от художествената и модна фотография. Стремя се да представя хората по най-добрия възможен начин. Вярвам, че в подходящата светлина, биха изглеждали също толкова бляскави, изящни и секси, колкото моделите, които виждаме в списанията и по телевизията. Kлиентите ми ценят това. Te държат да знаят, че влагам артистичност в работата си, че не присъствам само като наблюдател.

Сватбеният фотограф Свилен Димчевски по време на снимки

Асистенти по осветление

Асистентите ми Велислав и Николай са важна част от фотографския ми екип. Те се грижат за осветлението, разполагането на техниката и всички останали неща, които са необходими, за да можем да отразим качествено една сватба.

Комуникация с клиентите

Не бих се справил и без помощта на съпругата ми Елена, която грижейки се за бизнеса и комуникацията, ми дава възможността да правя това, което обичам най-много – да разказвам истории в снимки.

Нашата мисия

Усилията ни имат една цел – да получите персонално отношение, единствено по рода си преживяване и изключителен продукт, към който да се връщате многократно през живота си. Философията ни за работа с клиенти създава красиви приятелства, които остават далеч извън рамките на сватбения ден. Ако ви накараме да преживеете сватбата си отново, години по късно, така сякаш е била вчера, значи сме си свършили работата.

Вижте какво казват клиентите ни

Разгледайте страницата с препоръки за сватбен фотограф и се свържете с нас.