Препоръки – сватбен фотограф

Рени и Деян

“Привет на всички бъдещи младоженци. Щом сте достигнали до тази страница, значи вече няма нужда да търсите друг фотограф. Открили сте правилния човек. Отзивчив, земен и любезен, Свилен и екипът му ще запечатат всеки детайл и момент от Вашия сватбен ден. Помислено е за всичко, можете ли да повярвате, че 3-4 седмици след сватбата ние вече имахме всички снимки от нашето щуро сватбено тържество плюс тези от булчинската фотосесия. Страхотни кадри, страхотни моменти, всичко бе отразено, този човек работи със сърце и се раздава докрай. При всяко ново запознанство има някаква граница, бариера, притеснение, стеснителност… комуникативността на Свилен разбива и премахва всичко това още на първата Ви среща. Всеки сватбен фотограф ще Ви предложи хубави снимки, но никой няма да Ви даде това усещане за близост както той. А какво да кажем за сватбения ни албум? Уникален, невероятен! Няма място в България от където да си поръчате нещо подобно. Още веднъж едно огромно благодаря от нас. Продължавай в същия дух, братле!”

Галя и Ники

“Още при първия досег със сайта усетихме, че подходът към заснемането на една сватба и въобще светоусещането на Свилен е доста по-различно от стандартното. Това си пролича и с годежната фотосесия, която за нас беше много вълнуващо преживяване. Бяхме леко притеснени и неуверени в началото, но Свилен някак успя да ни предразположи и да ни накара да се почувстваме специално. Освен че получихме отлични снимки, ние наистина се забавлявахме. Отношението му към нас още от първия контакт бе толкова индивидуално и лично, че без да се усетим, станахме приятели. Това допълнително ни помогна в сватбения ден да се чувстваме спокойни и уверени. Свилен успя да си свърши перфектно работата, бидейки почти незабележим, но в същото време адски точен при изпълнението на професионалните си задължения. Цялостната концепция за сватбената фотография като процес и изживяване ни направи голямо впечатление. С всеки отделен кадър той успява да разкаже една история за нас. Както годежната, така и следсватбената фотосесия се превърна в едно незабравимо приключение, неотстъпвайки на самата сватба. Свилен ни организира прекрасна изненада, като ни заведе в планината, на едно прекрасно езеро и ни постави в рибарска лодка, а ние дадохме всичко от себе си да не я обърнем, което може би трябваше да направим и да поплуваме за финал. На края избрахме прекрасен сватбен албум, който да бъде пазител на всички тези положителни емоции. Всеки път, когато го разглеждаме, ние всъщност отваряме една врата във времето и се пренасяме отново в едни от най-хубавите и запомнящи се мигове от нашия съвместен живот! Тук е моментът да споменем за изключително високото качество на продуктите, които предоставя Свилен Димчевски. Благодарим ти за отличната и изключително професионална работа! Накара ни да се почувстваме като кинозвезди”

Габи и Мартин

“Бихме желали да изкажем искрените си благодарности на Свилен и целия му екип, че бяха част от сватбата ни. Много ни помогнаха! Забавлявахме се доста, а крайният резултат беше по-прекрасен и отколкото сме си представяли! Качеството на работа на Свилен и професионализмът му са несравними. Говорим за България, но и не само, тъй като живеем отдавна във Великобритания и прегледахме доста негови колеги на острова. С най-голямо удоволствие го препоръчваме на всеки, който търси нещо различно от обикновена документална сватбена фотография. Ако сте жадни за приключения като нас и искате някой с идеи и с много страст зад обектива, то сте попаднали на точния човек. Свилен беше невероятен! Следсватбената ни фотосесия на водопадите е момент, който заема специално място в живота ни. Няма как да опишем преживяването с думи. Благодарим ти! Снимките са приказка. Бихме скочили и във ВУЛКАН с теб!”

Роза и Явор

“Искаме да благодарим от все сърце на нашия прекрасен сватбен фотограф Свилен Димчевски и неговия екип за невероятните снимки, на които не спираме да се наслаждаваме. Избрахме Свилен за нашата сватба след много търсене, защото сватбената фотография беше приоритет. Грабна ни с искреността си и любовта към това изкуство. Годежната фотосесия, която направихме, беше забавно преживяване сред пиродата и възможност да се отпуснем и опознаем с нашия сватбен фотограф. Определено Свилен надмина нашите очаквания за улавяне на момента. Сватбата ни бе изпълнена с толкова много сълзи от радост, усмивки и емоции, които сега имаме запечатани за цял живот. От както се помня съм мечтала за този ден, а той се оказа по-прекрасен и от мечтите ми. Заслуга за това имат всички участници, но голяма част е на Свилен, защото той беше до нас през цялото време. Сега този приказен ден е съхранен в един приказен албум. Препоръчахме Свилен Димчевски на всички наши приятели, на които им предстои сватба. Благодарим отново!”

Петя и Христо

“Искам безкрайно много да ви благодаря за тези красиви изображения, нашите чувства и емоции са уловени и пресъздадени великолепно, снимките от нашата сватба ни карат да се усмихваме и да се връщаме в този прекрасен ден, та ние дишаме и живеем в тези снимки! Следсватбените фотосесии от пещерата и морето са също великолепни, направо сме като извадени от списание. Получихме поздравления от приятелите ни, че са невероятни, всички много ни се радват и казват “браво на сватбения фотограф“, и ние така казваме – фотографът ни е №1, няма равен! За нас времето прекарано с вас беше повече от емоция, беше удоволствие, беше изживяване, забавлявахме се, а освен всичко вие с Ели се държахте с нас като с приятели и сте вече наши приятели. Вие сте най-невероятния екип, бъдете много здрави, продължавайте да творите и да карате всички около вас да забравят за ежедневието и да се пренасят в една приказка! Сватбеният албум е УНИКАЛЕН, няма такава красота, всичко е кристално, това вече е черешката на тортата! Всеки, който го е гледал казва, че за първи път вижда такова качество, такъв дизайн и толкова добро съчетаване на снимките, с две думи – сваляме ви шапка. Най-прекрасният миг от живота ни събран в една книга, това е най-големият ни подарък. Отново безкрайно ви благодарим за тези сълзи на радост в очите ни, когато разглеждаме нашите сватбени снимки! Вие сте ВЕЛИКОЛЕПНИ, където и когато можем ще ви похвалим, защото го заслужавате и то много! Наистина ни надминахте очакванията стократно!”

Ивелина и Станислав

“Сватбен фотограф с много усет и внимание към детайла, Свилен е наистина страхотен професионалист, който успя да покаже най-доброто от нашите годежна и сватбена фотосесии! Всеки път, когато гледаме снимките неусетно се пренасяме назад във времето и преживяваме отново магията на уловените моменти. Дори и хората, които не бяха с нас в този ден, успяват да усетят всички емоции и се чувстват така, сякаш са били там. Но в сватбения ден Свилен не беше за нас само сватбен фотограф, а истински приятел! С невероятното си позитивно излъчване и чувство за хумор той  успя да ни предразположи и снимките бяха истинско удоволствие! Благодарим ти за всичко! Ти си страхотен човек и професионалист!”

Светлана и Орлин

“Снимките на сватбения фотограф Свилен Димчевски са приказни моменти, които той така умело запечатва! Когато ги погледнем, те ни пренасят в сватбения ден и изживяваме емоцията отново и отново! Имахме изключителното удоволствие да работим два пъти със Свилен и можем да кажем само едно – удивени сме от работата му! Ако имате късмета да застанете пред неговия обектив, ще установите, че той наистина обича работата си, разбира прекрасно от нея и твори, създава изкуство, чрез което ни отвежда в страната на спомените, където се откъсваш от всичко, забравяш за проблемите на ежедневието и с усмивка продължаваш напред! От нашето семейство – едно огромно благодаря на теб и Ели!”

Миглена и Николай

“Снимките, които сватбения фотограф Свилен Димчевски прави, са не просто снимки – те са изкуство! Той успява да улови и пресъздаде емоциите и чувствата по най-добрия начин. Винаги на точното място, в точния момент – абсолютен професионалист с уникални, невероятни идеи и с усет за красивото! Спомените оживяват, когато разглеждаме снимките от сватбата си. Благодарим ти за всичко, ти направи нашия специален ден още по прекрасен!”

Марина и Радо

“Свилен е страхотен фотограф и човек! Всеки път, когато разглеждаме снимките от нашата сватба, споменът оживява все по-приказен и вълшебен. Всяка снимка, направена от него, носи послание и е като произведение на изкуството. Ако искате един незабравим спомен от своя сватбен ден, обърнете се към него! Препоръчваме го горещо!”

Преслава и Александър

“Сватбен фотограф с невероятен усет за красивото, Свилен Димчевски вижда магията в ежедневието и я пресъздава в снимките си. Кадрите му разказват блестящи истории, а от хората в тях струи изящество и финес. Работи с изключителна прецизност и вдъхновение и те кара да се чувстваш специално! Творец с голямо бъдеще!”

Деница и Деян

“Невероятен фотограф! Снимките, които ни направи, са уникални! Абсолютен професионалист, работи с удоволствие и страст и си личи, че е наясно с всички тънкости в сватбената фотография. Много сме доволни, че избрахме точно Свилен да заснеме сватбата ни и пак бихме го направили без да се замислим. Препоръчваме го силно на всички, които искат да имат невероятни снимки и спомени!”

Петя и Симеон

“Снимките със сватбения фотограф Свилен Димчевски минават много весело и неусетно, а накрая резултатът е страхотен! Всеки минал през неговия обектив, получава един красив спомен от сватбата си, който с удоволствие може да си припомня, когато пожелае. Отделя за всяка една снимка нужното внимание и професионализъм, така че всеки да разбере колко е специален! Благодарим ти за всичко!”