“Годежната фотосесия на Халкидики бе за нас невероятно и незабравимо преживяване, за което Ви благодарим! Много професионално и добре планирано! Адмирации!”Мария и Яни

Ситония, средният ръкав на Халкидическия полуостров, от доста време ни е любимо място не само за снимки, но и за летни приключения. Затова, като разбрахме кога Мария и Яни ще се прибират от Германия за сватбата си в Гърция, веднага грабнахме картата и маркирахме с хиксчета всички интересни места за двата дни, които щяхме да имаме на разположение. Предложението ни да направим тяхната годежна (предсватбена) фотосесия на това райско местенце с вълшебна природа беше прието веднага и с охота.

Нямахме търпение да започнем фотосесията в близост до морето, след което продължихме с разходка по нацъфтелите със зокум улички на курортното селище Вурвуру, разположено на източния бряг на полуострова.

Покрай шегите и насоките, които им дадохме на какво да обърнат внимание, за да заблестят още по-силно на снимките, Мария и Яни се отпуснаха бързо и започнаха да се наслаждават на момента.

Завършихме първия снимачен ден в близост до Сарти, в морето срещу върховете на Атон и Света гора.

На следващия ден продължихме снимките от небето над Халкидики с дрон, за да разкрием емоциите на двамата влюбени на фона на фантастичното тюркоазено-синьо море, което толкова харесваме в Гърция. Панорамната снимка, която направихме с дрона, ни е любима!

С идеята да намерим многовековно маслиново дърво продължихме по пътя в посока Порто Куфо. И понеже гърците в древността смятали, че маслината е символ на живота, решихме, че е наистина подходящо да загатнем за новия живот, който предстои 😉

За финал бързахме да хванем залеза над Касандра и да направим епични снимки с дрона! И после отново нагазихме във водата. Българо-гръцките отношения никога не са изглеждали тооолкова секси! Въпреки жегата, Мария и Яни продължиха да се усмихват и да говорят с ръцете и очите си и ни се получи… Златно!

Благодарим им за доверието и за чудесната вечеря. О, да! Не пропуснахме да полеем с любимата ни гръцка Алфа и да замезим с някой друг калмар 😉

Прекрасни пясъчни плажове, зелени хълмове, живописни заливи с кристално чиста вода и малки рибарски селца – Ситония (Халкидики) е невероятно красиво и диво място за годежна (предсватбена) фотосесия. Ако ви се прииска да запечатаме завинаги и вашата красива любов, не му мислете много – свържете се с нас.